Barion Pixel
  • Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.
Zorb-3D-Organic-Cotton-Dimple-Fabric
Zorb-3D-Organic-Cotton-Dimple-anyag
Q-3D-ZORB-21
Q-3D-ZORB-22
Q000126
Q-3D-ZORB-20
3d-zorb-Q122

Biopamut 3D Zorb szuper nedvszívó kelme (%)

Nincs kép beállítva
Athletic Jersey szárazon tartó kelme (%)
Csimota PUL group
Csimota Standard külső

Eredeti ár: 185 Ft
Kedvezmény: -37 Ft
Fogyasztói ár148 Ft
Szállítási határidő: 7 munkanap feladásig
3D biopamut dimple kelme a Wazoodle legújabb 3. generációs fejlesztésű extra nedvszívó képességű prémium anyaga.
Válasszon variációt
7 munkanap feladásig
Kategória: Outlet termékek

3D Biopamut Zorb szuper nedvszívó kelme 

Outlet termék, színhibák, ferde vágások, szálhibák, sérülések vannak rajtuk. Az ár 1 cm-re vonatkozik.

160 cm széles 500 g/nm.

A Ready AbZORB technológiának köszönhetően nincs szükség beavatásra. A mosások során csak kis mértékben megy össze, így nem kell plusz mennyiséget rendelni. Az anyag 3 réteg normál anyagnak és 2 réteg vastag anyagnak megfelelő sűrűségű (500 gramm 1 négyzetméter, a 1gen zorb csak 235 grammos) A megrendelésnél fontos figyelembe venni, hogy ebből az anyagból nem kell olyan sok, mint más hagyományos betét anyagokból. 
A vastagsága 1,9-2,1 mm között van, ennek ellenére puha és hajlékony, kellemes tapintású köszönhetően a jacquard kötés technológiának, ez az anyag kötött kelme, és nem szövet, vagy nemszőtt kelme, egyáltalán nem merev, mint egy szövet vagy bélés anyag.

Önmagában is használható, nem csak bélésanyagként, mint az 1 generációs verziója, mivel a ZORB anyag két biopamut jersey réteg közé van beépítve.
Rendkívül gyorsan szívja fel a nedvességet, 2 másodperc alatt képes a saját súlyának 10-szeresét felszívni, és 20-szor gyorsabban szívja fel a nedvességet, mint a sima pamut vagy kender frottír anyagok. Ezért igen kíváló alapanyaga a női betéteknek és a pelenkáknak is.
Egyedülálló háromdimenziós technológiával készül, ami biztosítja a formatartását, és a gyors és tartósabb nedvességelosztást az anyag belsejében. Nyomás hatására is megtartja a felszívott nedvességet. 
Tökéletes napközbeni betétek, vékony női betétek prefold pelenkák készítéséhez egy rétegben. De kiválóan használható éjszakai betétek, inkontinencia betétek, éjjeli pelenkák nedvszívó részének készítéséhez 2 rétegben. Egyetlen réteg 3D DIMPLE ZORB kivált 3 réteg mikroszálas frottír vagy 6 réteg egyfalas pamut frottír anyagot.
Kender fleece és athletic jersey szárazon tartó anyaggal párosítva ötvözhető a gyors nedvességfelvevő képesség és legmagasabb nedvszívó hatás, ezáltal egy minden igényt kielégítő kompozit betét készíthető belőle.
Aki ódzkodik a műszál használatától, annak javasoljuk a bambusz-biopamut plüsst használni a belső rétegekhez
Rendelkezik az USA-ban érvényes minden jellegű minőségbiztosítási tanusítvánnyal. 100%-ban károsanyagmentes BIO alapanyagokból előállított termék.

A 3d technológiának köszönhetően könnyen szabható, könnyen varrható akár háztartási varrógépekkel is. Nincs feltétlenül szükség speciális szegőgépre hozzá.
1-2 rétegben is már akkora nedvszívó képességet biztosít, mint más anyagokból a 4-8 réteg. Ezért a 25 cm-nyi anyagból 5-10 db betét is varrható.

Kezelése:

Varrás előtt érdemes beavatni az anyagot, bár a gyártó beavatottként arusítja, mégis jelentős mértékben összemegy az első mosás során. 
Közepes hőfokon mosható ez EU standard szerint 40-50° 
Közepes hőfokon szárítógépben is szárítható
Öblítőszer használata nem javasolt, mert csökkenti a nedvszívás mértékét, és sebességét is.
Fehéríteni tilos, és ne dörzsölgessük erős lúgos szappanokkal sem. Előbb mossuk ki a megszokott módon, és ha marad esetleg folt, akkor azt utólag kezeljük. (saját tapasztalatom, hogy a foltok 90%-ban egy hosszú programos mosás során eltűnnek, eláég azt dörzsölgetni, ami maradt)
Szükség esetén vasalható közepes (°°) hőfokon.

 

 

ÁRAZÁS: A termék valós méretei és hibái a fotókon láthatók, a fizetendő mennyiség a hibátlan részek méretei szerint lettek megadva, így csak a hibátlan mennyiségért kell fizetni.
Pl, ha az anyag 50 cm hosszú, de van benne 5%-nyi hibás, sérült rész, akkor 48 cm a rendelhető és fizetendő mennyiség, de természetesen az egész 50 cm-es darabot szállítjuk.

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Keresés mobil