Barion Pixel
 • Nincs termék a kívánságlistában.
 • Nincs termék az összehasonlításban.
 •  x 
 • Nincs termék a kosárban.

Fizetés és szállítás

Fizetés és Szállítás

Tájékoztatjuk, hogy:

 • a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet,
 • a veszélyhelyzetben hozott, a Magyar Közlönyben kihirdetett különleges jogrendi intézkedések,
 • a szerződés teljesítése érdekében eljáró személyek (fizetési szolgáltató, valamint a szállítást végző partner) által a veszélyhelyzet miatt hozott intézkedések

 a szerződés teljesítését vis maior eseményként érintik.
A vis maior helyzet Eladót megakadályozhatja, vagy késleltetheti szerződéses kötelezettségei teljesítésében, amelyért Eladó a Polgári Törvénykönyv alapján nem vonható felelősségre.
Az akadályoztatás és késleltetés kezelése érdekében Eladó jogosult:

 • a szerződés teljesítését felfüggeszteni,
 • halasztani,
 • a már megkötött szerződés teljesítését lehetetlenülésre (amennyiben a vis maior helyzet előre láthatóan lehetetlené teszi a teljesítést) hivatkozva visszautasítani.

A szerződés teljesítésének felfüggesztése vagy halasztása esetén Eladó a szerződéses kötelezettségeit a vis maior helyzetre tekintettel halasztott időpontban köteles teljesíteni.
A szerződés teljesítésének lehetetlenülése esetén a Polgári Törvénykönyv alapján a szerződés megszűnik, a már megfizetett vételár visszajár a Vásárlónak.
Eladó a vételár visszatérítése esetén a Vásárló által alkalmazott fizetési módot, vagy a Felek által egyedileg megtárgyalt visszafizetési módot alkalmazza

 A webáruházban a minimális rendelési összeg 5000 Ft.

Fizetési módok:

 Minden fizetési mód esetén névre szóló elektornikus számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton a BILLINGO online számlázó rendszeren keresztül küldünk el a megrendelő e-mail címére. A számlákat akkor tudjuk kiállítani, amikor a szállító vállalkozóktól megkaptuk az átvételi igazolásokat, a csomag kézbesítéséről. 

Előre utalás:

A vásárlási összeg kifizetésének legolcsóbb módja, amelyhez alacsonyabb szállítási költség kapcsolódik, mint az utánvétel esetében.  Az utaláskor közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelés számát, amely a visszaigazoló e-mailben található.
 Az utaláshoz szükséges információk a visszaigazoló e-mailhez csatolt Díjbekérőn találhatók .
A megrendelés teljesítése csak az átutalást követően kezdődik, a szállítási határidőket is az utalás beérkezésétől számítjuk.

Az előre utalás díja 0 Ft

Bankkártyával vagy Barion tárcával :

A megrendelést követően e-mailben küldünk díjbekérőt. A díjbekérő letöltése gombra kattintva Barion1.jpga Billingo felületén a “Kifizetés bankkártyával” gomb használatával a Barion biztonságos fizetési platformjára léphet, ahol lehetősége van bankkártyás fizetésre és Barion tárcás fizetésre egyaránt. 
Barion2
A megrendelés teljesítése csak az átutalást követően kezdődik, a szállítási határidőket is az utalás beérkezésétől számítjuk.

Az bankkártyás fizetés díja 0 Ft

Utánvét:

Utánvéttel lehet fizetni a futárcégnek vagy az átvételi pontokon a csomag átvételekor. Amennyiben az utánvétes fizetést választott a vásárlás összegét és a szállítási díjat a csomag kézhezvételekor  kell megfizetni. Javasoljuk, hogy a kellemetlenségek elkerülése miatt a vásárlás pontos összegét készítse elő a fizetéshez. Egyes átvételi pontokon lehetséges bankkártyval is fizetni, ezt az átvételi pontokat üzemeltető vállalkozás honlapján lehet megnézni.
Az át nem vett utánvételes csomagokat a csomagszállító vállalkozások külön feladási díj ellenében szállítják vissza a cégünknek. Kérem vegye figyelembe, hogy amennyiben az utánvétes csomagját nem veszi át, úgy a kétszeres csomagszállítási díjat köteles megtéríteni.

Utánvételes fizetési módot csak regisztrált vásárlóink vehetik igénybe!
Az utánvétel díja Háznál és Pick Pack Ponton a végösszeg 1,25%-a, de minimum 350 Ft. Packeta Ponton a végösszeg 1,5%-a, de minimum 750 Ft

 

 

Szállítási módok: 

Személyes átvételre pillanatnyilag nincs lehetőség.

CsomagPonton:

Milyen előnyökkel jár a csomag ponton történő személyes átvétel? 

A kissé hosszabb szállítási idő igénybevételével jóval kedvezőbb áron vehető igénybe, mint a háztól házig történő szállítás.
A készpénzes fizetés mellett a legtöbb Csomag Pont-on lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt
A csomagok akár szombaton, vagy vasárnap is átvehetőek még munkaidő után is. Az egyes átvételi pontok nyitvatartásáról a www.csomagkuldo.hu oldalon tudnak tájékozódni
Elkerülhető a postán történő hosszas sorban állás, az üzletekben gyorsan és kényelmesen átvehetőek a csomagok. 

A Csomag Pontot a kiválaszthatja ITT: www.csomagkuldo.hu.
A megrendelt áru Csomag Pontra történő megérkezésekor a szállító értesíti Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek oldalon talál.
Csomagját a https://www.csomagkuldo.hu/kereses oldalon követheti nyomon.
A csomag pontra történő kiszállítás  4-8 napot vehet igénybe, mivel a csomagokat csoportosan hetente 3 napon szállítjuk el a szolgáltató átvevő helyére.

A csomag súlyától függ        
Súly -tól (kg) Súly -ig (kg)      Ár (Ft)       Utánvételi díj (Ft)
0 0,5   602,00   500,00 Ft 
0,5 1   696,00  
1 2   795,00  
2 3   889,00  
3 5   1096,00  
5 10   1294,00  


Futárral történő szállítás:

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A csomagok feladásáról a futárszolgálat e-mailben értesítést küld. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egyeztet az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjáról.  Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet meghatározni. 

Kérjük, legyen elérhető a szállítási címen a megjelölt napszakban! A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen.  

A csomag súlyától függ        
 Súly -tól (kg)  Súly -ig (kg)      Ár (Ft)        Utánvételi díj (Ft)
0,001 3,000   1490,00   500,00 Ft 
3,001 5,000   1850,00  
5,001 10,000   1950,00  
10,001 20,000   2450,00  
20,001 30,000    3350,00    A rendelések kiszállítási díját honlapunk automatikusan számítja, így Ön mindig pontosan tudja, mennyit kell fizetnie a rendelt áruért.

 

AZ ÁRU ÁTVÉTELE

A csomagoláskor, csomag összeállítása során a lehető leggondosabban járunk el. Amennyiben ennek ellenére az áru Önhöz a csomagoláson lévő látható hibával érkezik, ne vegye át az árut, a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet.
Ön köteles az átadás-átvétel időpontjában, de legalább az átvételt követő 24 órán belül:

 • az átvett terméket összevetni a díjbekérőn szereplő tételekkel.
 • az átvett termékek minőségét szemrevételezéssel ellenőrizni,

és a szemrevételezéssel észlelhető esetleges minőségi illetőleg mennyiségi kifogásait haladéktalanul közölni.

Amennyiben az átadás-átvételkor, de legfeljebb 5 munkanapon belül Ön nem élt kifogással, a díjbekérőn szereplő tételek hiánytalanul átadottnak minősülnek.
Ön az átadás-átvételt követően kizárólag a szemrevételezéssel nem észlelhető hibák (rejtett hiba) miatt élhet minőségi kifogással a Termékre vonatkozó kötelező jótállási – illetőleg szavatossági időn belül.

A szállított termékek használatba vételét követően (pl. méteráru esetén a beavatási mosást követően) Ön nem jogosult mennyiségi kifogással élni.

További részletes információk az Általános Szerződési Feltételekben találhatók. Kérjük, olvassa el figyelmesen!

Keresés mobil