Barion Pixel
  • Nincs termék a kívánságlistában.
  • Nincs termék az összehasonlításban.
  •  x 
  • Nincs termék a kosárban.

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők!
 

Szeretnék bemutatkozni nektek. Hozzátok hasonlóan én is anyuka vagyok. Három vagány kisfiam van: Dániel 2008, Zsombor 2010, és Misike 2012. Emellett elhivatott környezetbarát is vagyok. Számomra nem volt kérdés, hogy valamilyen környezetbarát megoldást keressek a pelenkázásra. Amikor olvastam, hogy van modern, könnyen használható, mosható pelenka, azonnal tudtam, hogy a saját gyermekeimmel ilyet fogok használni.


A történetünk:
Először egy használt pelenkacsomagot licitáltam, azzal kezdtem a pelenkázást. Az elején többször volt nyakig pisis a gyerek, mint száraz. De nem adtam fel, másféle pelusokat is kipróbáltam (kölcsön kaptam őket a mamamin) jókat és kevésbé jókat. Napokat töltöttem el az interneten mások tapasztalatait olvasgatva. Végül magam kezdtem el pelusokat varrni a fiamnak, és azt tapasztaltam, hogy ez jobb.

Mi a márka eredete?
Olyan jól sikerültek, hogy ezen felbuzdulva varrtam már kismamatársaknak is. Előbb csak ismerősöknek: sógornőmnek,  nővéremnek, barátnőimnek. Az ő visszajelzéseik segítettek abban, hogy egy igazán jól használható termékcsoportot hozzak létre. Így aztán megszületett a Csimota mosható pelenka.

Mi a hitvallásotok?
Magyarországon magyar anyukaként  odafigyelek arra, hogy minél jobb minőséget tudjak nyújtani a lehető legolcsóbban. Igyekszem magyar alapanyagokat felhasználni, ha van. Ha nincs, akkor megkeresem a legjobb minőséget a legjobb áron. Minden Pelenkát úgy készítek el, mintha a saját gyerekeimnek varrnám őket. Egy nagy gyártóval ellentétben én mindig odafigyelek az egyedi igényekre is.

Az elmúlt öt évben több mint 100 anyukának készítettem pelenkákat.
Soha nem sajnáltam az időt arra:
1. hogy minden felmerülő kérdésre választ adjak.
2. hogy minden kételyt eloszlassak,
3. hogy minden körülményt figyelembe véve egy testre szabott megoldást dolgozzunk ki az anyukával közösen
4. hogy pontosan olyan pelenkákat vásároljon a család, ami nekik való.

Nekem elsősorban nem az a fontos, hogy eladjam a termékeimet bármi áron. Én azt szeretném, ha minél többen használnának mosható pelenkát az eldobható helyett. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani. És lehetőséget adni arra, hogy anélkül tegyünk valamit a környezetünk megóvásáért, hogy az sok pénzbe, vagy sok munkába kerüljön.

A termékekről bővebb információkat a Termékek menüpont alatt lehet olvasni. Minden felmerülő kérdésre  pedig szívesen válaszolok a fórumon.

 

Mióta van jelen Magyarországon?
Az első pelenkákat 2008-ban varrtam saját használatra. A következőket a mamami klub tagjainak egyedi kérésnek megfelelően. Azóta túl vagyok az 1000 db saját készítésű pelenkán, aminek a legtöbbje egyedi igénynek megfelelően rendelésre készült. 2010-ben kezdtem kis szériában pelenka boltok számára egyméretes belsőt és külső pelenkát készíteni. 2014-ben átalakult a cég és a kis házi varrodaból már 3 fős céggé változtunk.


Hol kapható?
Elsősorban itt a saját webáruházunkban.

Ezen kívül két másik webáruházban is kaphatók a pelusaim:

Zöldbolt Online Ökoáruház
Ökovilág Webáruház

És megtalálhattok a Facebookon a mosható pelenkás csoportokban is.

 

Hol találhatóak vélemények és hol értékelhető a márka?

A Textil Pelus Világ oldalon a Népítéletben lehet értékelni a pelekáimat. Itt azok véleményét is el lehet olvasni akik már használtak Csimota pelenkát. Nagyon jó böngészést kívánok, és bármilyen kérdés merül fel ne habozzatok kérdezni, bármiben szívesen segítünk.

 

Keresés mobil