Csimota Pelenka

Keresés


Részletes keresés

A kosár tartalma

0 Products - 0,0 Ft
Go to cart

GYIK

Fizetés és Szállítás

 A minimális rendelési összeg 2500 Ft.

 Fizetési módok:

 

Előre utalás:

A vásárlási összeg kifizetésének leggyorsabb és legkényelmesebb módja, amelyhez alacsonyabb szállítási költség kapcsolódik, mint az utánvétel esetében.  Az utaláskor közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelés számát is, amely a visszaigazoló e-mailben található.
Az eredeti számlát elektronikus úton a BILLINGO online számlázó rendszeren keresztül fogjuk küldeni. Az utaláshoz szükséges információk a visszaigazoló e-mailhez csatolt Díjbekérőn találhatók .
Az utalás beérkezését követően legfeljebb három munkanapon belül a csomagot átadjuk a szállító cégnek. 

Utánvét:

Utánvéttel lehet fizetni a futárcégnek vagy a postán a csomag átvételekor. Amennyiben az utánvétes fizetést választott a vásárlás összegét és a szállítási díjat a csomag készhezvételekor a futárcégnek illetve a postán kell megfizetni. Javasoljuk, hogy a kellemetlenségek elkerülése miatt a vásárlás pontos összegét készítse elő a fizetéshez. 
Az eredeti számlát elektronikus úton e-mailben  fogjuk küldeni.

 Az utánvétel díja 500 Ft

 

PayPal rendszeren keresztül:

Amennyiben a PAYPAL  online kártyás fizetési lehetőséget választja a rendszer automatikusan átirányítja a PayPal felületére. Kérem kövesse az ott feltüntetett lépéseket. A sikeres fizetésről a PayPal küld e-mailben értesítést. PayPal fizetés esetén elektronikus számlát küldünk e-mailben. A PayPal fizetés banki költsége a befizetett összeg 5%-a. Bármilyen további kérdés esetén, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a csimotapelenka@gmail.com címen.

Szállítási módok:

 

Személyes átvételre pillanatnyilag nincs lehetőség.

Ajánlott postai küldeményként (500 g-ig).

500 grammnál kisebb csomagokat postán maradó ajánlott levélben tudjuk a legolcsóbban szállítani. Ez azt jelenti, hogy a küldeményre összesen három információ kerülhet fel: a címzett neve, a helyi posta címe és a “postán maradó” jelzés. A feladásról küldünk e-mailben értesítőt, de a Postáról a címzett nem kap értesítést, így neki kell a küldeményt keresnie a megadott postán, amit a neve alapján adnak át neki.
A küldeményt csak az veheti át, akinek a nevére szól. Emiatt némi kockázatot jelent, hogy azonos nevű ember is felveheti azt, hiszen a küldemény címzettje az adott posta, így beazonosítási adat gyanánt csak a név áll rendelkezésre. (Ha például Kovács József részére küldtek egy küldeményt, és egy másik Kovács József tudomására jut, hogy adtak fel ilyen névre egy küldeményt, akkor ő is probléma nélkül átveheti azt.)
A küldemény postai díja 740 Ft

Postán maradó csomagban:

Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát a 2500 közül, amely útba esik Önnek! A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja ki, amit a szállítási mezőkben megadott posta hivatalban átvehet.

Az Önnek megfelelő postát az alábbi listából választhatja ki. Csak a PostaPontoknál hagyja bent a pipát. A '+' '-' jelekkel nagyíthatja, kicsinyítheti, míg a nyilakkal görgetheti a térképet. A PostaPont nevét és címét kérjük feltüntetni a profil adatoknál a szállítási cím rovatban!)

  • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével. Kérjük fényképes igazolványt vigyen magával.
  • Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére.
  • 10 nap áll rendelkezésére a csomag felvételére.
  • A küldemények maximális tömege 30 kg lehet.
 

Posta Csomagautomatába:

A Posta Csomag automata szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket személyesen, a lehető legegyszerűbben intézhetik: az interneten megrendelt áru az eladótól a kiválasztott – lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp munkahelyükhöz legközelebbi – átvételi pontba érkezik, ahol gondosan tárolják azt, míg értük nem mennek. A kapott kód és saját telefonszámunk megadásával   napi 24 órában hozzáférnek a csomagjukhoz.

Nézze meg a térképen, hogy Önnek melyik esik útba!

Az MPL  SMS-ben és e-mailben értesíti arról, hogy megérkezett a csomagja és megküldi az átvételi kódját. Az automata érintő-képernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) adta fel, az automata bankkártya-terminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.


PickPackPonton:

Milyen előnyökkel jár a PickPack ponton történő személyes átvétel? Ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett a legtöbb Pick Pack Pont-on lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnapis átvehetőek. A Pick Pack Pontot a kiválaszthatja ITT. Kérjük , hogy a kiválasztott Pont nevét és címét a szállítási címhez írja be. 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor a szállító értesíti Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

MPL futárral történő szállítás:

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.

Kérjük, legyen elérhető a szállítási címen a megjelölt napszakban! A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen.  

 

 

 A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása:

A rendelések kiszállítási díját honlapunk automatikusan számítja, így Ön mindig pontosan tudja, mennyit kell fizetnie a rendelt áruért.

További részletes információk az Általános Szerződési Feltételekben találhatók. Kérjük, olvassa el figyelmesen!

 

Powered by JS Network Solutions
Powered by JS Network Solutions